Home
Over onszelf
Acties
De werkplaats
Occasions
Contact

Huberts Autoservice is een jong bedrijf ,gestart in 2007 door dhr J Huberts.Na meer dan twintig jaar voor een werkgever te hebben gewerktwerd het tijd om voor mijzelf te beginnen ( gespecialiseerd in OPEL )sinds 2010 is Huberts Autoservice versterkt door dhr. S de Jong.

 

Door de vele jaren ervaring als eerste autotechnicus , auto electricien , apk keurmeester, airco monteur(stek ) en werkplaatschef en de benodigde diploma`s ben ik er van overtuigd , dat u bij Huberts Autoservice op het juiste adres bent voor uw auto onderhoud en reparatie.  

Ondanks een zeer ruime ervaring in OPEL kunt u met alle merken en type`s   personen en lichte bedrijfs auto`s ( tot 3500 kg ) terecht bij Huberts Autoservice !

 

 

 Bij Huberts Autoservice kunt u terecht voor alle zaken die met uw auto te maken hebben,zoals onderhouds beurten , apk , aircoservice , bandenservice ( ook winterbanden ) , uitlaatservice , ruit reparatie en vervanging (ook voor verzekeringen ) , schade afwikkeling (i.s.m.focwa schadebedrijf ) (ook schade garant kan via ons geregeld worden )

 Bij Huberts Autoservice wordt met zowel orgineel als met o.e. imitatie ( kwalitatief gelijk aan orgineel ) delen gewerkt, afhankelijk van de prijs en de wens van de klant.

Mocht er bij onderhoud of reparatie extra zaken aan het licht komen die vervangen dienen te worden of op een andere manier extra aandacht nodig hebben , wordt er vooraf eerst contact met de klant opgenomen om te overleggen , zodat u niet achteraf voor een onverwachte verrassing komt te staan.

Door de kleinschaligheid van het bedrijf, is het mogelijk om de communicatielijnen zeer kort te houden, hierdoor is de kans op communicatiefouten zeer klein en kan er zeer snel ingesprongen worden op de wensen van de klant.

 

to Top of Page

HUBERTS AUTOSERVICE | huberts.autoservice@hetnet.nl